Welkom bij Auto Gepolijst!

 
 

Welkom bij onze klant review pagina!

Bij Auto Gepolijst streven we ernaar onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij onze diensten:

  • Koplampen polijsten 
  • Auto polijsten 
  • Camper polijsten
  • Caravan polijsten

Lees hieronder enkele ervaringen die onze klanten hebben gehad met onze polijst diensten:

Koplampen Polijsten:
Ontdek hoe onze klanten genoten hebben van helder zicht en APK-goedkeuring op het lichtbeeld dankzij onze dienst, koplampen polijsten.
"Super tevreden over polijsten van mijn koplampen, ze zijn weer als nieuw met 3 jaar garantie. Geweldig vriendelijk en erg kundig, dit noem ik dus een echte aanrader !!!"

"Reageert snel via whatsapp. Geeft duidelijke informatie en de verschillende prijs opties. Een afspraak was ook snel gemaakt en binnen een week had ik weer mooi glanzende koplampen. Een professionele en vriendelijke eigenaar. Ik laat meer werk door hem doen binnenkort."

"Koplampen van mijn Mercedes Vito laten polijsten. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Prijs kwaliteit uitstekend en een prachtig resultaat. Een echte aanrader !"

"Afgelopen week mijn camper op locatie aan huis laten poetsen en polijsten, top communicatie en een super resultaat. Zeker een aanrader!"

"Als leek ging op zoek naar een bedrijf die de koplampen van mijn auto kon polijsten. Toch een beetje sceptisch, vanwege sommige schimmige aanbieders. Stijn van Auto Gepolijst heeft vakmanschap verricht. De koplampen blinken weer en ogen als nieuw. Vlotte communicatie, vriendelijke kerel en komt absoluut zijn afspraken na. 3 jaar garantie vanwege de coating. Top service! Enorm bedankt!"

"Koplampen laten polijsten omdat die erg dof waren geworden. Service aan huis, en super gedaan. Zeer aan te bevelen. Goede prijs en netjes gewerkt."

"Carglass heeft mij doorverwezen naar Auto Gepolijst voor het polijsten van mijn koplampen. Super gedaan, koplampen zijn weer APK goed gekeurd. Bedankt"

Auto Polijsten:
Ontdek de ervaring van onze klanten van onze dienst, auto polijsten.
"Onze auto recent laten polijsten door Auto Gepolijst, super tevreden! Bedankt Stijn!"

"Mijn 20 jaar oude Lexus ziet er weer uit alsof hij gisteren uit de showroom kwam. Werkelijk elk hoekje en kiertje is schoon, koplampen gepolijst, en een keurige, aardige jongeman verleent de service. Top!"

"Auto weer helemaal netjes voor de zomer, snelle service mooi resultaat."

"Top vriendelijke jongen die net een beetje nauwkeuriger is als andere ,top werk op de Porsche. Tot de volgende!!"

"Dikke krassen op mijn Jaguar.  Super balen.  Maar gelukkig was het niet door de lak en is er helemaal niets meer van te zien nadat het gepolijst is. Super service aan huis.  Top!  Ik ben helemaal blij."

Camper Polijsten:
Lees hoe onze klanten hun camper poets en polijst behandeling ervaren hebben!
"Een afspraak was snel gemaakt en onze camper picobello opgeleverd. Weer helemaal schoon en blinkend op onze oprit. Dank voor de goede service!!"

"Afgelopen week mijn camper op locatie aan huis laten poetsen en polijsten, top communicatie en een super resultaat. Zeker een aanrader!"

"Camper laten poetsen en polijsten aan huis, goede service en mooi eindresultaat. Alle zwarte strepen op mijn camper zijn er weer af. Super bedankt!"

"Onlangs mijn camper laten poetsen en polijsten door Auto Gepolijst aan huis en ik ben blij met het resultaat.
Ze gaven me een nauwkeurige schatting van de kosten en hoe lang het zou duren om het werk te voltooien.
Ik was verrast door hoe mooi hij eruitzag. Alle zwarte strepen waren volledig verwijderd en de camper zag er weer als nieuw uit.
Ik kan het verschil echt zien tussen de staat van de camper voor en na het poetsen en polijsten."


"Auto Gepolijst heeft voor ons meer dan 25 bussen gepolijst en gewassen. In verband met onze nieuwe huisstijl zijn de oude stickers van de bussen verwijderd en vervolgens zijn de bussen netjes gewassen en gepolijst. We zijn erg tevreden met het resultaat en met de communicatie. Altijd snel bericht en er werd goed meegedacht met onze behoeftes. Bedankt!"


Bij Auto Gepolijst waarderen we uw feedback en streven we er altijd naar om onze diensten te verbeteren. We nodigen u uit om uw eigen ervaring te delen! Klik hier voor al onze Google reviews. 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram