Welkom bij Auto Gepolijst!

 
 

Veel gestelde vragen over het polijsten van koplampen in Eindhoven:

Hoe kan ik mijn koplampen laten polijsten?
U kunt een afspraak maken voor het polijsten van uw verweerde koplampen in Eindhoven via ons contactformulier, E-mail: contact@autogepolijst.nl, telefonisch: 06-45524497 en via Whatsapp.

Afspraak maken via Whatsapp? Klik hier

 
Wat zijn de kosten van koplampen polijsten in Eindhoven?
De kosten voor het polijsten van verweerde koplampen variëren tussen de 69,99 en 129,99 euro per set.


Wat is koplampen polijsten?
Het polijsten van de koplampen is een proces waarbij de koplampen van de auto weer helder gemaakt worden. Hierdoor kan er weer genoeg licht door de koplamp schijnen en is het zicht op de weg weer goed. Dit zorgt niet alleen voor een betere veiligheid voor uzelf en de medeweggebruikers, maar ook voor een nette uitstraling van de auto. Nu kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met het polijsten van de koplampen, maar het is efficiënter om dit uit te besteden aan ons. Door de koplampen te laten polijsten door Auto Gepolijst weet u zeker dat de lampen echt helder worden, hierbij krijgt u ook garantie op de koplampen. Na de behandeling zijn de doffe koplampen weer als nieuw!

Wanneer koplampen laten polijsten?
Het is raadzaam om je koplampen te laten polijsten als je merkt dat ze dof worden of wanneer je tijdens het rijden in het donker slecht zicht ervaart. Ook wanneer ze worden afgekeurd tijdens de APK vanwege een slecht lichtbeeld, is het verstandig om ze te polijsten.


Waarom koplampen laten polijsten?
- Doffe koplampen zorgen ervoor dat je verlichting minder zicht op de weg geeft en dat jij zelf minder zichtbaar bent voor anderen. Hierdoor kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan.
- Verweerde koplampen zorgen voor een verouderdere uitstraling.
- Wanneer het lichtbeeld van de doffe koplampen te slecht is, worden de koplampen afgekeurd bij de APK-keuring.


Doffe koplampen, hoe komt dat?
Elk type auto krijgt vroeg of laat te maken met koplampslijtage. Vooral bij auto’s ouder dan vijf jaar neemt dit risico toe. De koplampen worden dof door onder andere zonlicht, vuil, pekel en regen.
Dit is te verhelpen door de koplampen te laten polijsten, dit kunnen wij voor u doen op locatie aan huis in Eindhoven.

Koplampen polijsten met tandpasta, commandant of koperpoets?
Koplampen polijsten doe je niet met tandpasta, commandant of koperpoets, maar met een koplamp polijst set voor de koplampen van de auto. Commandant, tandpasta en koperpoets zijn niet gemaakt om de koplampen mee te polijsten en dat ziet u terug in het resultaat. De eerste dagen zien de koplampen er prima uit, maar na korte tijd moet de behandeling opnieuw verricht worden. Er is namelijk geen coating op de koplamp aangebracht. Zijn de koplampen écht dof of moeten zij gepolijst worden om door de APK te komen? Dan is het beter om bij ons een afspraak in te plannen voor het polijsten van de koplampen.


Koplampen polijsten of vervangen?
Je koplampen laten polijsten in plaats van nieuwe koplampen aankopen is een manier om kosten te besparen. Vervangen is een stuk duurder, omdat je betaalt voor de demontage en de nieuwe koplampen. Dit is niet nodig. Laat uw koplampen vakkundig polijsten en opnieuw coaten door Auto Gepolijst, zo ga je weer veilig de weg op!

Zijn verweerde koplampen gevaarlijk?
Het rijden met verweerde koplampen is gevaarlijk, hierom is dit ook een APK-afkeur punt bij de APK-keuring. Als de lampen niet meer helder zijn, is de lichtopbrengst aanzienlijk lager. Dit betekent dat je minder zicht hebt op de weg en minder opvalt, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Laat uw doffe koplampen herstellen aan huis in Eindhoven door Auto Gepolijst, voorkom gevaarlijke situaties!

Waar worden koplampen het meest gepolijst?
- Koplampen polijsten Eindhoven
- Koplampen polijsten Nuenen
- Koplampen polijsten Helmond
- Koplampen polijsten Valkenswaard
- Koplampen polijsten Best
- Koplampen polijsten Veldhoven
- Koplampen polijsten Geldrop
- Koplampen polijsten Oirschot
- Koplampen polijsten Gemert
- Koplampen polijsten ’s-Hertogenbosch
- Koplampen polijsten Tilburg
- Koplampen polijsten Waalre

Vragen of een afspraak maken voor het polijsten van uw koplampen?
E-mail naar: contact@autogepolijst.nl of bel naar 06-45524497. 


Afspraak maken via Whatsapp? Klik hier 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram