Welkom bij Auto Gepolijst!

 
 

Prijzen koplampen polijsten:Koplampen polijsten op locatie aan huis?
Bel naar 06-45524497 om een afspraak te maken of Klik hier om direct een Whatsapp te sturen.

Afspraak maken via Whatsapp? Klik hier


Heeft u doffe/verweerde koplampen?

Dan kunnen wij uw koplampen herstellen tot nieuwstaat!

Dit gebeurd door middel van koplampen polijsten.

Na verloop van tijd verweert en verkleurt de koplamp, dit komt door de invloed van ultra-violette straling (van zonlicht) en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van het wegdek. De meeste koplampen werken met hoge temperaturen, hierdoor wordt de dofheid op de koplamp erger.

Verwering van de koplamp veroorzaakt een laagje, waardoor de lichtsterkte van de koplamp afneemt. Door deze verwering heeft u minder zicht op het wegdek in het donker. En met verweerde koplampen heeft u kans dat uw auto niet door de APK keuring komt.      Als u doffe koplampen heeft en nieuwe koplampen moet kopen, kan de prijs hoog oplopen. Hier hebben wij de oplossing voor!

Hoe wij te werk gaan:

De verweerde laag moet eerst verwijderd worden van de koplamp, als dit gebeurd is worden de koplampen gepolijst. Tenslotte wordt er een beschermlaag aangebracht.

Na deze behandeling is de herstelde koplamp weer helder, en werkt hij weer als nieuw. Het zicht op de weg is weer 100% in orde en de auto komt zonder problemen door de APK keuring.

Tarieven:

Wij polijsten koplampen vanaf €34,99 per stuk.

Klik hier om direct een Whatsapp te sturen.


Let op: bij het behandelen van de doffe koplampen hoeven ze niet gedemonteerd te worden.

Klik hier om een afspraak te maken!


Doffe koplampen zelf herstellen met tandpasta, commandant, koperpoets of WD40?

Koplampen polijsten doe je niet met tandpasta, commandant, koperpoets of WD40. Doffe koplampen polijsten doe je met een koplamp polijst set.
Er zijn veel filmpjes op het internet waar tandpasta gebruikt wordt om krassen op de doffe/verweerde koplampen weg te werken.
Commandant, tandpasta, koperpoets en WD40 zijn niet gemaakt om de doffe/ verweerde koplampen te polijsten en dat ziet u dan ook terug in het resultaat. De eerste dagen zien de koplampen er prima uit, maar na korte tijd moet de behandeling opnieuw verricht worden. Er is namelijk geen beschermende laag op de koplamp aangebracht. Zijn de koplampen écht dof en moeten zij gepolijst worden, bijvoorbeeld om door de APK-keuring te komen? Dan is het beter om bij ons een afspraak in te plannen voor het polijsten van de koplampen.

Zoek niet verder voor koplampen polijsten:
Wij zijn uw betrouwbare partner voor koplampen polijsten. Neem contact op via 06-45524497 of Whatsapp ons!

Afspraak maken via Whatsapp? Klik hier
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram